Meteen naar de inhoud

Reus Sport Kids Swim 2024

7 september 2024

Nog iets te jong voor de grote oversteek maar wel helemaal gek van zwemmen? Doe dan mee aan onze Kids Swim gesponsord door Reus Sport Den Helder en ervaar hoe het voelt om te zwemmen in zee en als een heuse held onthaald te worden bij de finish!

In groepjes van maximaal 20 zwemmers zul je afhankelijk van je categorie 1 of meerdere rondjes om de boei heen zwemmen die zo’n 50 meter van het strand te water ligt. Ren jij daarna als eerste van jouw groep onder de finishboog door?

Je krijgt hierbij van ons een echte zwemboei te leen, zodat we alle deelnemers goed in de gate kunnen houden. Ook krijg je bij het aanmelden een mooie badmuts die verplicht is om te dragen en die je na afloop mee naar huis mag nemen! Verder zal er in en rondom het water voldoende toezicht aanwezig zijn.

Na afloop zal er voor iedereen een tof T-shirt klaarliggen als aandenken aan jou prestatie en staat er wat lekkers te eten en drinken klaar. Natuurlijk kun je daarna nog de hele middag op het strand verblijven en later op de middag de helden van de grote zwemtocht onthalen!

Afstanden

Per categorie zullen er meerdere starts van maximaal 20 zwemmers zijn. De volgende afstanden worden er gezwommen:

100 meter1 rondje om de boei
200 meter2 rondjes om de boei
300 meter3 rondjes om de boei

Deelname eisen

Om deel te mogen nemen is het verplicht in het bezit te zijn van 1 of meerdere zwemdiploma’s. Deelname t/m 18 jaar.

Locatie

Strandpaviljoen Factor 30 Den Helder, Strandslag Huisduinen

Inschrijven

Inschrijfgeld bedraagt €5 pp