Meteen naar de inhoud

Susanne Kisteman

Leeftijd: 42 jaar

Opgehaald bedrag: € 300,00 voor Zeekadetkorps Den Helder

Motivatie

Lang geleden heeft mijn vader de tocht meerdere keren gezwommen. Het heeft mij altijd leuk geleken om dit ook een keer te doen. Vorig jaar heb ik het zwemmen weer opgepakt en nu staat er een studiereis naar Nepal gepland. 

De combinatie van de wens, een sportieve uitdaging en mij actief in kunnen zetten voor een goed doel heeft mij doen besluiten om mij in te schrijven voor de unieke “Beach to Beach Swim; Texel-Den Helder”. Een flinke uitdaging met alleen mijn A en B diploma op zak, maar ik ga ervoor! En hoe tof zou het zijn als ik met een persoonlijk doel ook iets voor anderen kan betekenen? 

Ik zwem voor meerdere goede doelen

Zwemmen van Texel naar Den Helder om geld in te zamelen voor de straatkinderen in Kathmandu.

In oktober 2024 ga ik, met een groep onderwijsprofessionals van Stichting Meerwerf en zorgprofessionals van het Noordwest Ziekenhuis, naar Nepal om een lokaal kindertehuis, school en ziekenhuis te ondersteunen. Op verzoek van de school gaan we lessen verzorgen in coöperatieve werkvormen, onderzoekend leren, sociaal-emotionele weerbaarheid en hygiëne en brengen we kleding en andere basisvoorzieningen naar het kindertehuis. 

Naast het goede doel van de organisatie zwem ik dan ook voor Nepal. Het geld dat ik ophaal gaat direct naar de Straatkinderen van Kathmandu toe, zodat er in hun levensonderhoud kan blijven worden voorzien en dat zij naar school kunnen blijven gaan. Bekijk voor meer informatie de documentaire ‘Straatkinderen van Kathmandu - Nepal´ Documentaire Youtube Straatkinderen en/ of lees de informatie van Meerwerf Goes Global 2024: Straatkinderen in Kathmandu - Nepal

Steun jij mijn actie "zwemmen voor de straatkinderen van Kathmandu"? Klik op de volgende link en doneer. Dan ga ik nog een stukje harder trainen 😉 en alvast enorm bedankt!

Susanne Kisteman

Totaal: € -