Meteen naar de inhoud

Amarins Gjaltema

MEEGEDAAN IN 2017

TRAINDE 1 TOT 3 KEER PER WEEK

De zeetrainingen van Mareille Veenman van Swimsensation in de zomer in Bloemendaal. Erg nuttig en leuk, vooral als je niet veel in zee hebt gezwommen.
De zeemijl in Hoek van Holland is vaak het weekend voor Den Helder – Texel, super goede generale repetitie!!

Verhaal

Het was een geweldige ervaring!!

Ik had als meest “heftige” zwemtocht ervaring de deelname aan Zwemmeland in 2016 waarbij je van Marken naar Monnickendam zwemt (dat jaar nogal een onstuimige editie met veel wind). Verder vooral kortere zwemtochtjes gedaan en nog nooit in zee gezwommen. Ik heb in de voorbereiding in de winter binnen vooral de focus gelegd op mijn techniek verbeteren, en zodra ik weer buiten kon zwemmen ben ik meer kilometers gaan maken.

De zeetrainingen waren erg nuttig want in zee zwemmen is toch echt wel wat anders dan in zoet water! Ik zou dan ook iedereen die niet bekend is met het zwemmen in zee aanraden zoveel mogelijk gelegenheden om in zee te trainen aan te grijpen. Mareille Veenman van Swimsensation geeft ion de zomer altijd een aantal zeetrainingen in Bloemendaal die erg leuk en leerzaam zijn, en ik heb de week voor Den Helder – Texel ook nog de zeemijl van Hoek van Holland gezwommen als generale repetitie.

De sponsoring komt helemaal goed, vraag je vrienden en familie, op school en op je werk en dan heb je binnen no-time het geld bij elkaar. Mijn ervaring is dat mensen het zo bijzonder en stoer vinden dat je het Marsdiep gaat oversteken dat ze al snel geneigd zijn om te sponsoren.

Succes met de voorbereidingen en vooral heel veel plezier, het is een unieke zwemtocht om mee te maken!!!

Wervingstips

Maak het doneren laagdrempelig, zorg vd voor een link naar jouw actiepagina waarop mensen meteen kunnen doneren.